környezeti hatások vizsgálata|hulladékgyűjtők, hulladékkezelés|szennyezett területek kármentesítése
LAWAND Mérnöki Iroda Kft. 1031 Budapest, Vízimalom sétány 8. 2.em 6. lawand@lawand.hu

LAWAND Mérnöki Iroda :: Cégismertető

A LAWAND Mérnöki Iroda 1997. januárja óta működik szakmai vállalkozásként. Szakértői, tervezői és fővállalkozói tevékenységünk elsősorban a környezetvédelem, a vízügy és a mélyépítés területeire terjed ki.

A cég a tagok szakmai tapasztalatait kamatoztatva és a kedvező gazdasági lehetőségeket kihasználva 2003. januárjától önálló arculattal jelent meg a hazai piacon.

A LAWAND Mérnöki Iroda Kft. önálló mérnökök alkotóműhelye. Az Iroda szakértői, tervezői és technikusi gárdáját négy állandó és négy szerződéses státuszú, magasan képzett, szakterületeiken megfelelő szakértői és tervezői jogosultsággal rendelkező munkatárs alkotja.

A LAWAND Mérnöki Iroda Kft. építész műszaki tervezői és kivitelezői felelősségbiztosítással rendelkezik.

A LAWAND Mérnöki Iroda Kft. szakértői és tervezői tevékenységének analitikai hátterét megfelelő mintavételi és vizsgálati akkreditációkkal rendelkező laboratóriumok biztosítják.

Az iroda szakmai jellegű jogi és gazdasági kérdésekben is szívesen áll az Önök rendelkezésére, amelyben exkluzív partnerünk egy széles szakmai tapasztalatokkal rendelkező tanácsadó iroda.

 

Amennyiben környezetvédelem, a hulladékgazdálkodás, a vízügy vagy a mélyépítés terén felmerülő feladatai megoldásában szakértőre, tervezőre vagy generál kivitelezőre van szüksége, kérem keresse meg Irodánkat.

 
LAWAND Mérnöki Iroda Kft. 1031 Budapest, Vízimalom sétány 8. 2.em 6. lawand@lawand.hu